Perşembe , 19 Eylül 2024

EĞİTM YILI POSOF TA HÜZÜNLÜ BAŞLADI

EĞİTM YILI POSOF TA HÜZÜNLÜ BAŞLADI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Bu yılki eğitim törenler yapılmadan sadece saygı duruşu ile başladı. Şehit olan komutanlarımızın hüznü Posof u da etkilediği için saygı duruşu ile açıldılar.

POSOF AŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ mezun öğrencilerinin başarılı olarak üniversiteler kazanmaları Posof lu ları da çok sevindirdi. 19 Lise mezunu öğrencilerden 14 öğrenci üniversiteleri kazandı ve8. Sınıftan 11 öğrenciden 9 öğrenci de LGS sınavını kazandılar. Bu yeni öğretim yılında da AŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ne 94 öğrenci eğitime başladı. 49 öğrenci Lise de, 45 öğrenci de ortaokulda eğitime başladılar.

Aysu Çetin, Tuba Nur Karan, Meryem Özer, Fatma Avcı Ardahan il masa tenisi 1. Oldular. Ve bölge 6. Oldular. Esma Nur Çetin, Mine Bilican, Ardahan il masa tenisi 3. Oldular. Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasında da Furkan TAMPARLAK Ardahan il birincisi oldu.

Bu eğim yılında da Posof ta ki öğrenci sayısı şöyle. İlkokul da 184, İmam hatip e 94, Anadolu 53, Halitpaşa 119, lise de ise 102 öğrenci, Süngülü köyünde 96 olmak üzere toplam 648 öğrenci eğitime başladılar.

Başkalarıyla Paylaş:

Check Also

POSOF TA CADDELER BETONLA KAPLANIYOR

Okunma Sayısı: 227 POSOF TA CADDELER BETONLA KAPLANIYOR Halil İbrahim ATAMAN-POSOF Yeni belediye başkanı para …

One comment

  1. Yavuz Selim Yilmaztürk

    Bir de Tūrkçe yazabilsen dayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir